Pyydä tarjous tai lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä

Lattiatöiden luotettava ammattilainen

Lattiatyöt luotettavasti

Maxipinnoite Oy on rakennusten pinnoitus- ja lattiatöiden luotettava ammattilainen. Toteutamme erilaisia lattiaratkaisuja monipuolisesti. Valvomme lattian tekoprojektin aina alusta loppuun asti ja suoritamme valmiille työlle myös jälkitarkistuksen. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, rakennusliikkeet ja teollisuuslaitokset. Päätoimialueemme on Etelä- ja Keski-Suomi, mutta sopimuksen teemme töitä muuallakin.

LATTIATYÖT AMMATTITAIDOLLA

  • Toimitilojen lattiat
  • Teollisuuslattiat
  • Erikoisratkaisut
  • Marine-lattiat
  • Suurkeittiö- ja keittiölattiat
  • Betonilattioiden korjaukset
  • Lattialämpöratkaisut

 

Meiltä saat uudet lattiat ja kattavat saneerausratkaisut kaikkiin tiloihin, kuten toimistoihin, myymälöihin, asuntoihin tai julkisiin tiloihin. Teemme varastoihin ja teollisuuden tarpeisiin kulutusta kestävät lattiat sekä suurkeittiöihin ja muihin keittiötiloihin myös helposti puhdistettavat lattiapinnat.

 

Meiltä saat lisäksi erikoisratkaisut kuten Comfort-lämpölattiat ja design lattiat sekä laivojen lattiaratkaisut. Omakotirakentamisessa yrityksemme palvelee asiakkaitaan esim. betonilattioiden korjauksissa (halkeamien injektointi, epätasaisuuksien oikominen jyrsimällä ja/tai tasoittamalla jne.). Tarjoamme myös lattialämpöratkaisut Avaimet käteen -periaatteella.

ERIKOISRATKAISUT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI

Mikäli tulevaan lattiaratkaisuun liittyy haasteita kuten ääni- ja lämpöteknisiä, kustannuksellisia, huonekorkeuteen, lattiapinnan kulutuksen kestoon tai muihin tekijöihin liittyviä vaatimuksia, löytyy meiltä niihin ratkaisut helposti ja vaivattomasti.

 

Yrityksille, jotka haluavat profiloitua toimitilojensa avulla, tarjoamme mahdollisuuksia sisustaa lattiapintaa erilaisten värien, kuvioiden ja mallien avulla. Lattia tai seinäpinta voidaan esimerkiksi jakaa osiin saumoilla, jolloin saadaan laatoitusta muistuttava pinta. Toimistotiloihin toimittamamme lattiat parantavat myös ergonomiaa. Niillä on mukava kävellä ja työskennellä.

ENERGIATEHOKKUUS JA KÄYTTÖMUKAVUUS

Meille tärkeitä asioita ovat myös energiatehokkuus ja käyttömukavuus. Mikäli haluat selkeästi pienentää kiinteistön lämmityskuluja, meillä on valmiit ratkaisut tähän. Weber Comfort -lämpölattiassa on kaksi lattialle tärkeää ominaisuutta: lattialämmitys ja askeläänieristys. Käytössämme on myös Uponorin lattialämmitysratkaisut.

Copyright Maxipinnoite Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet