Pinnoitustyöt kokemuksella

Maxipinnoite Oy toteuttaa kaikki rakennusten pinnoitustyöt katosta lattiaan asti luotettavasti ja ammattitaidolla. Teemme mm. seinäpinnoitukset, kattojen pinnoitustyöt, suurkeittiön ja teollisuushallin lattiapinnoitukset kokemuksella ja taidolla. Meiltä saat projektin alusta loppuun asti Avaimet käteen -periaatteella. Suoritamme kohteiden kokonaisvaltaisia uudistuksia sekä saneeraus- että uudiskohteissa. Teemme myös ulko- ja sisämaalausurakointia, julkisivurappauksia sekä tasoitetöitä. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset, rakennusliikkeet ja teollisuuslaitokset. Päätoimialueemme on Etelä- ja Keski-Suomi, mutta sopimuksen teemme töitä muuallakin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Erityskohteiden pinnoituspalvelut

Tarjoamme erityiskohteille pinnoituspalveluja. Toteutamme palamattomat Liquid Plastic LTD, Decothane ja Decadex -kattopinnoitukset vaativiin kohteisiin sekä teemme erikoispinnoituksia sementtipohjaisilla laasteilla, esim. vesiallaspinnoituksia Cemprotect -tuotteilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaikki työt asiakkaan toiveiden mukaan

Pintojen käsittelyn jälkeen tiloissa on uusi raikas ilme. Energiatehokkuus ja erilaisten pintojen kulutuksen kesto toteutetaan aina asiakkaan vaatimusten mukaan. Teemme yhteistyötä useamman pinnoitevalmistajan kanssa ja räätälöimme jokaisen kohteen pinnoitustyöt yksilöllisesti. Otamme aina huomioon kohteen erityisvaatimukset ja asiakkaan toiveet. Pinnoitamme kaikki kohteet; on kyseessä sitten tehdas- tai varastohalli, suurkeittiö, toimistotila, julkinen tila, kerrostalo tai muu asuntokohde.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!